Skincity – hudvård online

Skincity är en online butik som säljer hudvård och makeup samtidigt som de är en typ av hudvårdsklinik. De hjälper dig gärna med din hud och erbjuder diverse tester som du kan göra för att enklare kunna hitta passande produkter till din hud. Hela deras supportavdelning består av certifierade hudterapeuter så du kan enkelt få hjälp av professionella medarbetare när du handlar hos Skincity. Skincity slog upp sina portar på nätet år 2011 och var då ett litet familjeföretag. De var den första butiken i sitt slag och butiken föddes ur idén om att det skulle finnas en hudvårdsklinik online.

Eftersom det i princip enbart jobbar hudterapeuter och makeup artister på Skincity erbjuder de enbart produkter från de bästa varumärkena, de är väldigt selektiva med sitt sortiment. När du handlar på Skincity hittar du enbart de bästa produkterna för din hud och du handlar alltid med fri frakt om du befinner dig inom Norden. Skincity har en självklar plats på vår hemsida över de bästa online butikerna på grund av deras högkvalitativa utbud, kundtjänst bestående av hudterapeuter och att frakten alltid är kostnadsfri. Skincity är så mycket mer än bara en online butik, de är en hudvårdsklinik på nätet.

Koncept

Skincitys koncept är att erbjuda en hudvårdsklinik på nätet där du även kan köpa högklassiga hudvårdsprodukter till bra priser. Hudterapeuterna som arbetar med butiken hjälper dig att hitta rätt produkter för just din hud och om du är osäker kan du göra deras kostnadsfria hudtest för att ta reda på vilka produkter som passar dig bäst. Skincity har tre värdeord som de baserar sitt arbete på, det är kunskap, kvalitet och service. De arbetar också för hållbarhet samt för miljön genom att använda miljövänliga emballage och de arbetar ideellt för bland annat ett humanitärt program kallat Look Good Feel Better för de som lider av cancer.

Sortiment och märken

Skincitys sortiment består av produkter från varumärken av hög kvalitet och du hittar produkter för ansikte, kropp, makeup samt en egen kategori för produkter åt män. De har även ett litet sortiment med produkter för barn, vars hud är mer känslig än vuxnas hud. I deras utbud hittar du produkter från varumärken så som Maria Åkerberg, BareMinerals, Dermalogica och Sensai. Du kan välja att visa produkter ur en viss kategori eller underkategori, men du kan också visa produkter baserade på hudtillstånd vilket gör det enklare att hitta rätt produkter för dig och din hud. Om du har gjort hudtestet innan kan hudterapeuterna tipsa dig om passande produkter.

Hudtest och utbildade hudterapeuter

Skincity erbjuder kostnadsfria hudtest som utförs digitalt och de finns i tre varianter som kallas bas, komplett och expert. Sedan finns det också kompletterande test som kan hjälpa dig ännu mer när det kommer till att välja rätt produkter. Hudtesten är helt kostnadsfria att genomföra och du får svar av certifierade hudterapeuter. Det tar upp till tre vardagar att få svar på testet och du får sedan tips om en bra hudvårdsrutin för dig, som är anpassad efter dina behov och ditt mål med hudvården. Skincity är helt klart de bästa inom sitt område och ett perfekt ställe att handla hudvårdsprodukter och makeup på.

Slutats om Skincity

Vår slutsats när det kommer till Skincity är att det finns gott om anledningar att välja just dem när det kommer till inköp av hudvårdsprodukter och makeup. För det första är det certifierade hudvårdsterapeuter som hjälper dig när du kontaktar dem samt ger dig svaret på ditt hudtest ifall du genomför det. Du har alltid gratis frakt på alla dina beställningar vilket är en stor fördel. Skincity säljer enbart produkter från utvalda varumärken som är bra för din hud och de har produkter både till kvinnor, män och barn i sitt sortiment. Vi rekommenderar Skincity varmt till dig som vill handla högkvalitativa hudvårdsprodukter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *