Ellos

Ellos är en online butik som säljer så mycket mer än bara kläder, du kan också köpa inredning, elektronik och skönhetsprodukter i deras sortiment. Bland modet hittar du kläder både för dam, herr och barn och både från deras egna varumärken och från kända varumärken. På Ellos kan du handla till hela familjen på en och samma gång.

När du handlar hos Ellos kan du få dina varor levererade med expressleverans, då har du sakerna inom 24 timmar. De har olika fraktalternativ och fraktkostnader som du kan välja mellan och du kan även betala på olika sätt. Online butiken sköts av Ellos Group som även har butikerna Jotex, Stayhard och Homeroom. De har sitt huvudkontor i Borås.

Sortiment

Ellos har ett stort sortiment som är sorterat i olika kategorier och underkategorier för att underlätta för dig som handlar hos dem. Du kan även välja att visa produkter från ett specifikt varumärke om du vill det. Bland produkterna hittar du till exempel jackor, byxor, datorer, smartphones och möbler, men även så mycket mer. Det är positivt att kunna handla allt på samma ställe.

Bland de varumärken som finns i Ellos sortiment hittar du bland annat Adidas Originals, Gant, Helly Hansen och Tommy Hilfiger. Du kan även köpa skor och sportkläder när du handlar hos Ellos och deras sortiment säljs till bra priser. Det finns även en avdelning med prissänkta produkter ifall du är ute efter att fynda. Passa på att handla allt familjen behöver på samma gång.

Betalningsmetoder

När du handlar hos Ellos finns det många olika betalningsalternativ som du kan använda dig av. Du kan göra kortbetalningar med VISA och Mastercard, du kan betala med banköverföring via Trustly, samt att du kan betala med faktura och även delbetalning med Ellos Konto. Alla betalningar sker säkert och rättvist för alla deras kunder så du kan känna dig trygg som kund hos dem.

Faktura- och kontobetalningar kommer alltid med avgifter medan andra metoder vanligtvis är gratis. Innan du väljer att betala med faktura eller konto bör du läsa igenom villkoren som du hittar på deras hemsida, på så sätt får du inga oväntade överraskningar när fakturan kommer. Du väljer själv hur mycket du betalar tillbaka per månad vid kontobetalning, men ett lägsta belopp finns.

Leverans

När du handlar på Ellos finns det många olika leveransalternativ som du kan välja mellan, som inte alla är möjliga för alla beställningar. Det finns expressleverans som du betalar 69 kronor extra för, samt expressleverans hem som du betalar 79 kronor för. Du får med dessa två din leverans redan dagen efter du har beställt, såvida du beställer en vardag.

Vanlig frakt kostar 49,90 kronor, men om du handlar för mer än 499 kronor är frakten gratis för dig. Du kan också få hemleverans, om det gäller små paket är avgiften 95 kronor extra, men för stora och tunga varor kostar det 445 kronor extra. Leveranstiden för normalfrakt är 2 till 4 arbetsdagar så du behöver inte vänta jättelänge på din beställning.

Support

Om du skulle ha frågor rörande din beställning eller andra saker gällande att handla på Ellos så kan du kontakta dem alla dagar under specifika tider. På vardagar har de öppet från 7.30 till 21.00, på lördagar mellan 09.00 och 17.00 samt på söndagar mellan 09.00 och 21.00. Du kan antingen ringa till dem eller skicka ett mejl. Det finns även en FAQ-sektion på hemsidan.

Slutsats

Ellos är en av de bästa online butikerna på marknaden och de erbjuder en säker plats för dig att göra alla dina inköp. Du kan få dina varor levererade antingen med expressleverans eller normalleverans, priserna skiljer sig åt för de olika leveransalternativen. På Ellos kan du handla både kläder, inredning och elektronik på en och samma gång. Vi rekommenderar Ellos varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *