Historik

För dig som inte är bekant med Cellbes sedan tidigare kan vi berätta att det som idag är Cellbes AB startade redan på 1950-talet. På den tiden var det många postorderföretag som startades och främst då i Borås. Sedan 1964 har Cellbes gett ut sin katalog som fortfarande är en stor del av marknadsföringen. Grundaren Bengt Hultgren med frun Gunvor sålde företaget till Haléns Postorder AB år 2004. Cellbes blev senare en del av Consortio Fashion Group och finns idag i Sverige, Finland, Estland, Tjeckien, Polen, Lettland, Slovakien, Norge och Danmark. Succén beror på många olika faktorer som vi går igenom här nedan.

För det första erbjuder Cellbes ett brett sortiment av både dam- och herrkläder. Dessutom erbjuds ett generöst spann när det kommer till storlekar. För dam är det storlek 36–64 och för herr storlek S-8XL. Denna generositet öppnar upp dörrarna till trevlig shopping för många fler människor. Cellbes försöker även att erbjuda hög kvalitet till ett rimligt pris vilket aldrig är fel. Här finns allt du behöver, från enkla basplagg till lyxiga festkläder för både män och kvinnor. Många olika varumärken så som Saki, Cream, Dasia och Tretorn finns i utbudet, samt Cellbes egna kollektioner som vi tycker håller en hög standard.

Storleken har ingen betydelse – jo det har den

Som vi nämnt här ovan erbjuds kläder upp till storlek 64 och vi vill hylla Cellbes ambition att inkludera så många människor som möjligt i deras kundkrets. Som vi alla vet pågår det ständigt en debatt om kroppsideal och dess negativa påverkan på vårt samhälle. Det skänker oss hopp om framtiden när vi ser en butik erbjuda storlekar för alla och det hela blir ännu bättre när vi ser hur det görs på ett värdigt sätt. Det är inga illasittande tält som erbjuds utan välsydda plagg i alla kategorier som kan boosta självförtroendet hos vem som helst. Det förtjänar en stor tumme upp.

Heminredning

Förutom kläder och underkläder av hög kvalitet finns det även heminredning att klicka hem. Här hittar du allt från gardiner, sängkläder, möbelöverdrag, lampor och dukar till badtextilier. Letar du efter dekorationer hittar du även det här. Etablerade varumärken som Borganäs, Fondaco, Mariehult, Markslöjd, Lightning by Havsö och Cellbes eget varumärke finns med i utbudet. På hemsidan erbjuds även hjälp i form av gardinguide och bäddguide för att ge dig den rätta inspirationen till just ditt hem. Precis som det övriga utbudet skenar inte priserna iväg dramatiskt vilket gör det enkelt att piffa upp ditt hem utan att det skadar plånboken alltför mycket.

Kunden i fokus

Du som kund behöver bara skapa ett konto hos Cellbes för att handla och ta del av alla betalningsalternativ. Hos Cellbes kan du betala dina varor med VISA och MasterCard, men även via postförskott och Paypal. Faktura och Cellbes konto är ytterligare alternativ. Leveranstiden ligger på cirka 2–4 arbetsdagar beroende på lagerstatus. På hemsidan finns all information som du behöver, där besvaras bland annat vanliga frågor. Skulle du mot all förmodan behöver ytterligare hjälp kan du kontakta Cellbes via mejl på kundtjanst@cellbes.se. Har du frågor om din faktura går det att ringa 033-10 60 00 på vardagar klockan 08.00 – 17.00.

Sammanfattning

Cellbes är ett säkert kort när det kommer till att hitta snygga kläder med bra kvalitet. Jämfört med andra butiker online kan du hos Cellbes hitta prisvärda plagg i många olika storlekar. Det är inte svårt att hitta allt från enkla basplagg till lyxiga festkläder som passar alla situationer i vardagen. Förutom ett bra utbud med rimliga priser erbjuds även en användarvänlig hemsida. Utan problem kan du se utbudet och för att spara tid kan du välja att filtrera resultaten efter dina önskemål. Glöm inte att titta närmare på utbudet av heminredning för att även förbättra ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *