Ridestore

Ridestore är en online butik som säljer streetwear, skidkläder och ytterkläder för de modemedvetna, tuffa typerna. Du hittar kläder för både herrar och damer i deras utbud och du kan sortera kläderna efter både kategori och varumärke. Bland de varumärken som finns till salu på Ridestore hittar du exempelvis Adidas, Dope, Vans och DC, men även många fler. Det finns någonting för alla coola typer hos Ridestore och det är både smidigt och enkelt att handla från dem. Dessutom har de konkurrenskraftiga priser på produkterna så att du kan handla till bra pris, och deras utbud är alltid uppdaterat.

Oavsett om du är på jakt efter skidbyxor, en keps eller en mysig hoodie så kommer du att finna det i utbudet på Ridestore. Genom att klicka på en produkt kan du se fler bilder på den, läsa dess beskrivning, se tillgängliga storlekar samt se hur andra köpare upplever produkten. Det finns recensioner på de flesta plagg för att du ska kunna få hjälp av andras åsikter. Du kan även filtrera utbudet genom att välja exempelvis märke, färg eller storlek i menyn till vänster. Det är en lättnavigerad online butik som har ett stort utbud att erbjuda sina kunder.

Kundtjänst

Ridestore erbjuder givetvis dig som kund möjlighet att kontakta dem om du har några frågor, funderingar eller feedback att ge dem. Du kan antingen skicka ett mejl till dem på adressen info@ridestore.com eller genom kontaktformuläret på hemsidan. Ett annat alternativ är att ladda ned deras app där du kan chatta med dem i realtid. Det finns också möjlighet att skriva till dem på Messenger om du föredrar det. Vi rekommenderar dig även att ta en titt i Ridestores FAQ där du hittar svar på en del av de vanligaste frågorna som butikens kundtjänst brukar få svara på.

Betalningsmetoder

När det kommer till att betala din order från Ridestore så samarbetar online butiken med Klarna. Klarna erbjuder betalning med faktura, delbetalning, kortbetalning eller banköverföring. Om du handlar med faktura tillkommer en fakturaavgift och vid delbetalning får du betala ränta och andra avgifter som du kan läsa mer om i villkoren för metoden. För att betala din order i förväg är det antingen VISA, Mastercard eller banköverföring med hjälp av BankID som gäller. Du har ingenting att oroa dig för om du betalar i förväg, Ridestore är en säker sajt att beställa ifrån och du kommer att få dina varor levererade snabbt.

Leveransmöjligheter och returer

Är du också en person som vill att din beställning ska komma hem till dig på nolltid? Då är Ridestore en perfekt online butik för dig då deras leveranstid ligger på en till två dagar. Dessutom är frakten alltid gratis och detsamma gäller för returer. Du har 30 dagars öppet köp och returfrakten är redan betald ifall du behöver returnera en vara. Om du behöver reklamera en vara kan du skicka ett fotografi på skadan till butikens mejladress, så löser ni det tillsammans. Det finns många fördelar när det kommer till shopping hos Ridestore, både när det kommer till betalningar, leveranser och utbud.

Slutsats

Vår slutsats är att Ridestore är en av de bästa online butikerna på marknaden i nuläget, annars hade vi självklart inte haft med dem här. Anledningarna till att vi anser dem vara en av de bästa är för det första deras stora utbud av kläder och även enkelheten med att navigera på sidan. Andra anledningar är att alla beställningar levereras till dig helt kostnadsfritt, detsamma gäller ifall du vill göra en retur. Du kan enkelt nå deras kundtjänst och du kan välja mellan olika betalningsalternativ som alla sker via Klarna. Ridestore är en online butik som har en fantastisk helhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *