Junkyard

Junkyard är en nätbutik som säljer modemedvetna plagg som är sportiga, trendiga och street, du får därmed möjligheten att skapa och utöka din egen garderob. Junkyard har till skillnad från många andra nätbutiker nischat in sig på just street- och sportmode. Det kan få dig att tro att butiken har ett smalt sortiment, men dessa nischer har mycket att erbjuda. Nike, Puma, Adidas och Urban Classics är bara några av alla de kvalitetsmärken Junkyard tillhandahåller. Junkyard har helt enkelt någonting för alla. Sportintresserade, modeintresserade, män och kvinnor och till och med barnkläder. Med ett stort sortiment är det lätt för dig att få din egen personliga stil.

Kläder är bara en del av street- och skatemodet, utöver kläder har Junkyard även skate-tidningar, accessoarer och klockor. Klär du dig i skate-kläder är det inte så ovanligt att man även åker skateboard. Därför finns det även en skate-kategori där du kan köpa allt ifrån brädor och dekaler till hjul och tillbehör. “We are fashion, street and sports”, med dessa ledord har ni Junkyards motto. Med sina egna varumärken SWEET SKTBS, JUNKYARD plus både stora och små externa märken har dom allt du behöver för att kunna leva som en skater. Bläddra bland alla deras kategorier för att hitta din alldeles egna stil!

Skate

Under skate-kategorin kan du hitta allt du behöver för dina skate-behov och med deras sorteringsfunktion går det även fort att hitta precis det du behöver. Junkyard har brädor från Streetstyle, Hockey och Santa Cruz bara för att nämna några. Behöver du byta hjul, kullager eller truckar har de även det ifrån stora märken så som Spitfire, Bones Wheels och Ace Trucks. Junkyard har även sitt eget märke Junkyard Skateboarding i många häftiga designer och storlekar. Om du inte är någon som gillar DIY (Do it yourself) så har Junkyard även kompletta brädor som bara är att ta med sig ut direkt.

Sport

Om sportmode är din grej har Junkyard även det. Det är lätt att hitta det du söker genom kategorierna kille eller tjej. Butiken har både stora och små varumärken utöver sina egna varumärken JUNKYARD och SWEET SKTBS. På Junkyard hittar du allt ifrån tröjor till jeans, från solglasögon till mössor och med ett så stort utbud kan du enkelt skapa din alldeles egna unika stil. Har du svårt att bestämma dig så kan du kolla igenom deras lookbooks där du även kan se samarbeten med människor som bär deras produkter. Det ska vara lätt och roligt att hitta sin egen stil på Junkyard.

Kids

Även barn har rätt att finna sin egen stil. Därför har Junkyard kategorin “KIDS” där du som förälder kan hitta kläder till dina barn. Junkyard vill alltid uppmuntra till en aktiv livsstil även när det gäller barn. Därför har de ett stort sortiment av sportkläder från stora märken så som Nike, Fila och Adidas. Men det finns även ett stort sortiment av street-kläder för barn och även dem ifrån stora märken så som Vans, Spitfire och Urban Classics. Vill du få rekommendationer om nya produkter och vad som är inne både för dig och dina barn kan du prenumerera på deras nyhetsbrev.

Hållbarhet

Andelen hållbara material i Junkyards sortiment jobbar de ständigt med för att öka. I sina egenproducerade plagg har de höjt andelen ekologiskt odlad bomullsfiber samt BCI certifierad bomull. För att undvika oönskade kemikalier har Junkyard Textilimportörernas kemikalieguide som en självklar del av sitt leverantörsavtal. Senast 2024 kommer 50 procent av deras bomull att vara better cotton eller ekologiskt odlad bomull. Deras egen produktion läggs så nära närmarknader som möjligt för att korta ner transporterna och 2017 anslöt Junkyard sig till Amfori BSCI som är en organisation som hjälper företag att förbättra arbetsförhållanden hos anslutna leverantörer runt om i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *